Τρόποι Παραγγελίας

  1. Μέσω internet με παράδοση στο χώρο σας με courrier ή μεταφορική εταιρεία
  2. Μέσω internet με παραλαβή από το κατάστημά μας στο Κορωπί Αττικής 
  3. Μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας στο 698 854 4671

Διαδικασία Ηλεκτρονικής Παραγγελίας

Σκοπός μας είναι να μπορείτε να παραγγείλετε εύκολα, απλά και γρήγορα τα προϊόντα που επιλέξατε.

Έχετε την επιλογή να κάνετε τις αγορές σας ως "απλός επισκέπτης" ή να γίνετε μέλος στο ksilines-kataskeues.com.

Αφού επιλέξετε το προϊόν που σας ενδιαφέρει, πατήστε το εικονίδιο Add to cart προκειμένου να το αγοράσετε. Εάν επιθυμείτε να συνεχίσετε τις αγορές σας επιλέξτε Continue shopping ή αν έχετε ολοκληρώσει τις αγορές σας επιλέξτε Order.

Δείτε την επισκόπηση της παραγγελία σας και επιλέξτε αριστερά τον τρόπο πληρωμής και τα έξοδα αποστολής και πατήστε Order.

Επιλέξτε αν θέλετε να συνεχίσετε την παραγγελία σας χωρίς την δημιουργία λογαριασμού Continue without an account ή μπορείτε να δημιουργήσετε λογαριασμό και να βλέπετε τις παραγγελίες σας και να λαμβάνεται ενημερωτικά email μαθαίνοντας πρώτοι όλα τα νέα μας προϊόντα ή αν έχετε ήδη λογαριασμό να συνδεθείτε σε αυτών κάνοντας Log in

Μετά την καταχώριση της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα e-mail επιτυχούς καταχώρησης της παραγγελίας στο email που έχετε δηλώσει..

Θα ενημερώνεστε για την εξέλιξη της παραγγελίας σας σε κάθε βήμα με αυτόματη αποστολή e-mail. Επίσης μπορεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σας.

Αποστολές προϊόντων γίνονται μόνο εντός της Ελλάδας.

Η παραγγελία αποστέλλεται στη διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει. Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται εντός 3 ημερών ή κατόπιν συνεννόησης για ειδικές κατασκευές.

Τιμές προϊόντων

Οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων είναι οι τελικές και συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. Η ιστοσελίδα διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών που αναγράφονται στο ksilines-kataskeues.com ρητώς νοουμένου ότι οιαδήποτε μεταβολή των τιμών δεν επηρεάζει παραγγελίες οι οποίες ήδη έχουν ολοκληρωθεί από τον πελάτη και οι οποίες θα εκτελούνται με την τιμή που ίσχυε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Ανωτέρα βία

Αν για λόγους ανωτέρας βίας αδυνατούμε να παραδώσουμε τα εμπορεύματα εντός του προκαθορισμένου χρόνου από τη λήψη της παραγγελίας σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.