Όροι χρήσης

  Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα παρέχει τις υπηρεσίες του προς εσάς, τους επισκέπτες ή πελάτες, μόνο με την αποδοχή από πλευράς σας των ακόλουθων Όρων Χρήσης. Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να διαβάσετε προσεχτικά τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματός μας. Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η τυχόν συναλλαγή σας μαζί μας μέσω της ανωτέρω ιστοσελίδας www.ksilines-kataskeues.com διέπεται από τους παρακάτω όρους και η συναλλαγή σας μαζί μας συνεπάγεται την αποδοχή των όρων αυτών. Ο επισκέπτης/χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των συγκεκριμένων σελίδων για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης του www.ksilines-kataskeues.com ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη εκ μέρους του επισκέπτη/χρήστη αποδοχή των όρων αυτών.

  Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Οι τροποποιημένοι Όροι Χρήσης ισχύουν από τη δημοσίευσή τους. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει. Συνεχίζοντας να έχετε πρόσβαση ή να χρησιμοποιείτε το site μετά την ανακοίνωση, θεωρείται ότι έχετε αποδεχτεί τις εν λόγω τροποποιήσεις. Σας συνιστούμε να ενημερώνεστε τακτικά για όλους τους ισχύοντες όρους και προϋποθέσεις.

  Αποκτώντας πρόσβαση ή χρησιμοποιώντας το παρόν site, συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε νομικά από τους Όρους Χρήσης και από όλους τους όρους και προϋποθέσεις που περιέχονται ή αναφέρονται στο παρόν ή οποιουσδήποτε επιπρόσθετους όρους και προϋποθέσεις που ορίζονται στο παρόν site. Εάν ΔΕΝ συμφωνείτε με όλους αυτούς τους όρους, ΔΕΝ πρέπει να έχετε πρόσβαση ή να κάνετε χρήση του παρόντος site.

  Η εταιρεία μας δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης η εταιρεία μας ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

  Η εταιρεία μας επιφυλάσσεται του δικαιώματος να διακόψει ή να κάνει αλλαγές ή ενημερώσεις σε σχέση με το site ή το περιεχόμενο του site οποτεδήποτε χωρίς ειδοποίηση. Η εταιρεία μας επιφυλάσσεται του δικαιώματος να περιορίσει, να αρνηθεί ή να διακόψει την πρόσβαση οποιουδήποτε ατόμου στο site ή σε οποιοδήποτε μέρος του με άμεση ισχύ και χωρίς ειδοποίηση οποτεδήποτε και για οποιονδήποτε λόγο κατά την αποκλειστική διακριτική της ευχέρεια.

  Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.ksilines-kataskeues.com αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτές και το ηλεκτρονικό κατάστημα για αποστολή οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, προσβλητικό, συκοφαντικό, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, ή να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο.

  Οι τιμές που αναφέρονται είναι σε ευρώ και περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον Πελάτη και υπολογίζονται αυτόματα ανάλογα με το βάρος των προϊόντων στο τέλος της παραγγελίας ή μετά από προηγούμενη συνεννόηση με τον πελάτη για παραγγελίες με ειδικό όγκος και βάρος όπως αναφέρονται στην εκάστοτε σελίδα των προϊόντων.

  Η εταιρεία μας έχει το δικαίωμα τροποποίησης των τιμών στα προϊόντα του site οποιαδήποτε στιγμή αλλά δεσμεύεται να εφαρμόσει τις τιμές που αναγράφονταν στον ιστότοπο κατά τη στιγμή της παραγγελίας σας.

  Οι παραγγελίες σας εκτελούνται μέσα στο πλαίσιο των διαθέσιμων αποθεμάτων μας. Σε περίπτωση που ένα από τα προϊόντα μας δεν είναι διαθέσιμο η εταιρεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας ενημερώνοντας σας για την προθεσμία εντός της οποίας θα μπορεί να σας παραδοθεί το προϊόν. Αν δεν συμφωνείτε με την νέα ημερομηνία αποστολής των προϊόντων η παραγγελία σας θα ακυρώνεται χωρίς καμία υποχρέωση από την πλευρά σας.

  Σε περίπτωση αγορών που κάνετε από απόσταση (μέσω internet) μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα της υπαναχώρησης και να επιστρέψετε το προϊόν σε προθεσμία 20 ημερών και να σας επιστρέψουμε το τίμημα που καταβάλατε.  Με την άσκηση της υπαναχώρησης υποχρεούστε να επιστρέψετε σε εμάς το προϊόν στην αρχική του άριστη κατάσταση στην οποία σας παραδόθηκε. Δεν ευθυνόμαστε και δεν παράγει αποτελέσματα η υπαναχώρηση σε περίπτωση που έχει προκληθεί ζημία στα αγαθά από υπαιτιότητα του καταναλωτή. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να συνοδεύονται από τα σχετικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής. Η δαπάνη για την επιστροφή των προϊόντων προς την εταιρεία μας επιβαρύνουν τον πελάτη.

  Ακύρωση της παραγγελίας σας η οποία έχει καταχωρηθεί στο σύστημά μας μπορεί να γίνει  εντός προθεσμίας 24 ωρών, εφόσον δεν έχει ακόμα εκτελεστεί και δεν έχει παραδοθεί, είτε τηλεφωνικός είτε μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου «Επικοινωνία» του δικτυακού τόπου μας.

  Εάν έχετε κάποιες ερωτήσεις σχετικά με αυτούς τους «Όρους Χρήσης» ή το website μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας στη σελίδα «Επικοινωνία».

  Η εταιρεία μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email (newsletter). Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μην λαμβάνετε πλέον ενημερωτικά newletter ή επιθυμείτε να διαγραφείτε συνολικά από το σύστημα αποστολής νέων της εταιρείας μας, μπορείτε να μας ενημερώσετε χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας του site.